KING PIZZA VILVOORDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 695 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij King Pizza Vilvoorde. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 23:36 Zeer vriendelijke bezorger!
19 jul 2024 om 20:39 Super slecht!! Eten was echt niet lekker ik bestel een pizza met een potje looksaus heb het niet gekregen Ik bestel een penne scampi en ik krijg tagiatelli en echt vies pure roomsaus heeft geen smaak 3 scampis maar en dan nog 2 uur moeten wachten
19 jul 2024 om 17:08 Pâte très bonne et merci au livreur Karim pour son service
19 jul 2024 om 9:46 Vlugger geleverd dan aangegeven. Vriendelijk en correct. Lekker, en nog een pizza gratis ook!
17 jul 2024 om 12:26 Très rapide et très bonne livreur gentil
15 jul 2024 om 23:24 Is de eerste keer dat ik bestel en heel aangenaam verrast. Heel vriendelijke bezorger en lekker pizza en pasta. Het was druk maar ze hebben het goed gedaan
15 jul 2024 om 21:44 Top pizza’s
14 jul 2024 om 22:09 Super resto et le service est impec ! Les gens qui y travail son super, j’en ai eu un au téléphone qui a été hyper sympa et pro
14 jul 2024 om 20:53 We hadden een bestelling om 18:44 geplaatst met als levertijd zo snel mogelijk. Uiteindelijk pas ontvangen om 20.30,heel laat wel. Ook hadden we aangeduid cash te betalen met een rond bedrag en hebben we geen wisselgeld ontvangen.
13 jul 2024 om 20:55 Commande faite à 18h30 - livraison a 20h15. Malgré les excuses, cela est quand meme inadmissible. En sachant qu’on habite à 12min. Pizza malheureusement pas très bonne..
11 jul 2024 om 12:19 Mooi op tijd Heel vriendelijke bezorger
9 jul 2024 om 22:32 Heel lekkere pizza